Уважаеми Клиенти и партньори,

С гордост мога да кажа, че основите на нашата дейност датират от 1990 година, а не малка част от Вас, вървят трудния път с нас от самото начало. Поемайки щафетата на семейния бизнес, осъзнах нуждата от адекватни промени отразяващи динамичния свят, в който живеем и работим.

През 2004 година регистрирах своята фирма „МАВРОПОЛИ” ЕООД с основен предмет на дейност търговия със суровини и храни за домашни любимци. Създадох фирмата с убеждението, че работата вършена с желание и отдаденост е винаги печеливша и запазих основния принцип - коректността.

Днес, благодарение на Вас и на екипа на фирмата, „МАВРОПОЛИ ЕООД” е познато име на международния пазар, продължава да бъде водещ производител и износител на проса от България, а за вътрешния пазар успешно развива дейността не само като официален дистрибутор на продуктите на турския холдинг „Тропикал”, а и като франчайз-производител на миксове за декоративни птици и гризачи с марка „Шампион”.

Правилните маркетингови решения и финансова политика, както и спазването на основните ценности залегнали във философията на фирмата ни помогнаха да направим „МАВРОПОЛИ” ЕООД фактор в търговията и да установим коректни и доходоносни отношения с всички Вас: клиенти и партньори.

Вие сте нашия най-ценен ресурс, а доверието и подкрепата са основа на нашите взаимоотоношения.

Основна цел на „МАВРОПОЛИ” ЕООД е чрез своята дейност и ценности да бъде пример за партньорство и професионализъм, а чрез своите продукти да осигури качествен и пълноценен живот на Вашите домашни любимци.

Вярвам, че със всяка крачка напред, аз и екипа на фирмата доказваме професионализма си и оправдаваме доверието което ни оказвате!

Искренно Ваш,
Руси Полихронов,
собственик и управител
Web email
Всички права запазени © Маврополи 2017 | Изработено в Делта НИВ